Färg & Stil & Förvirrad

Först och främst tack för alla kommentarer angående min blogg. Bra med feedback!! Jag förstår att det inte går att göra alla till lags. Jag startade dagens outfit för jag hade fått så mycket frågor och önskemål. Nu verkar det som om det är delad skara som gillar detta och jag får helt enkelt ta mig en funderare om det ska fortsätta eller ej. Jag har lagt ner grym tid på detta inlägg och uppskattas det inte så tar jag helt enkelt bort det. Bloggen är till för er och inte något forum för att jag ska få bekräftelse på min outfit *ler*. Dock är det några saker som förbryllar mig. Mitt mål var att ge grymt inspirerande bilder och tips kring kläderna och hur man kan matcha, vad som passar smala, korpulenta osv, vilket inte uppfattats. Första inlägget handlade om benlängd. Andra om att våga ta ut svängarna. 3:e om strumpbyxor, glansigt vs matt.En annan sak är det här med budget tips. De två sista ”dagens outfit” har varit kedjevaror för att ge variation i prisspannet.

Jag har sett det som en fördel för mig och mina bloggläsare att ha Jenny (en av landets bästa stylister) och butik så nära och som jag tidigare nämnt i texterna så skickar de sina varor land och rike runt om man önskar handla. Och ja, många av hennes produkter håller en hög prisklass, men liksom mina blogginlägg när det gäller inredning, är mitt syfte att inspirera, tolka och lära ut för att sedan applicera det på sin egen stil eller plånbok. Det var min idé och förklaring till mina inlägg.

Idag bjuder jag på ett kollage i ren budget. Några ”must haves” till garderoben för att skapa en kombinationsrik outfit i vår med användbara basplagg och accessoarer. Håll till godo!

Bildkollage: Jannice Wistrand, Simplicity

.

Culottes 399 kr. Trenchcoat 699 kr. Vit Skjorta 199 kr. Poncho 399 kr. Tröja 299 kr. Jeans, 299 kr. Solglasögon 79:50 kr. Stråhatt 199 kr. Väska 179 kr. Scarf, 149 kr. Allt från Lindex. Skor, 249 kr från HM.Själv ska jag till Mikaela på VårVråå idag och få slingat och satt om mina hairtalkextensions. Lite skön egentid och det ska bli ljuvligt inför dop och 40-årsfest nästa vecka!

Kram på er, Jannice