Helgens Feng Shui tips

Först och främst ber jag om ursäkt för att Helgens Feng Shui tips stått tomt en längre tid. Vet inte vad som hände? Skyller på teknikens under…

Vårsol och värme i nästan hela landet. Inte kan jag ger er ett Feng Shui tips som inefattar något inomhus! Så ut och njut i helgen. Samla på all den yang energi som finns i vårsolen. Vi törstar efter detta nu när mörkret och kylan (som är yin) funnits med oss så länge! Feng Shui handlar om att kompensera och jobba med motsatsförhållanden, så känn efter, vad behöver du just nu?Energier är viktigt inom Feng Shui när man möblerar eller anlägger sin trädgård ska flödet efterlikna ett porlande vatten. Precis som ovan!! Möbler, planteringar, träd, uteplatster…. ska vara så placerade som stenarna i ett vatten där energierna får omringas varsamt. Energierna får inte vara som i ett vattenfall (tänk ett ljust vitmålat hem med stora fönster) eller som ett stilla vatten (tänk er ett övermöblerat hem med mycket saker där energierna stangerat). Lagom är bäst… ett skönt flöde där ögat får vandra mellan möbler och saker.

Därför är det exemplariskt att börja möblera i mitten och använda väggarna bakom till förvaring, byråer, vackra bord – utnyttja hela ytan. När det kommer till trädgården, slingrande gångar, vackra blickpunkter, runda former och sköna planteringar. Alltså INTE stora gräsmattor och eller dansgolv (inomhus) där energierna inte tas hand om.

Något att tänka på i helgen vare sig du tillbringar den ute eller inne.

Fin helg till er alla!

Kram Jannice