Dopet

Celines dop i lördags blev lyckat. Solen sken på en klarblå himmel och den lilla sov sig igenom hela dopakten. Hihi… precis som sin bror. Vi hade hyrt en lokal nere vid vattnet här i byn med underbar utsikt.

Temat gick som ni ser i rosa och välkomstdrinken bestod av Mousserat och macarons.

Kakbuffén stod uppdukad och ett stort tack till min fina vän Cecilia som hjälpt oss så mycket!

Små ballerinor, marschmellows på sugrör som är doppade i vit choklad och strössel. Kjol, en upp och nervänd muffinsform.

Barnbordet fick glada papptallrikar i söta små prickar och såpbubblor istället för ljus på borden. De vuxna borden var dukade med vitt porslin och endast rosa och vitprickiga servetter.

Barnbord…

Blommorna var så klart vitsippor som svärmor plockat…. Med tanke på dotterns andra namn, Daisy (som bror bestämt) kommer prästkrage annars vara en blomma som kommer följa denna lilla dam.

Presentbordet innefattade t ex George Jensens smycke Daisy från mormor och morfar, vad kan vara mer passande….?

En underbart lyckad dag! Lilla tog det hela med ro. En ständigt förnöjd dam som sov, log och gick från famn till famn. Hon hade varit lika glad för köööbekakor förmodligen, men för mig och övriga (hoppas jag) var det roligt att som alltid, bjuda våra gäster på det lilla extra. Vill du se moodboarden för kalaset hittar du det här.

De som känner mig vet att allt var minutiöst planerat från min sida… dock fick vi oss ett gott skratt när de två beställde tårtorna öppnades…. Med fel namn… FELINE?!?!? (Att man ska behöva göra allt själv, liksom, haha) Trots bokstavering av militärisk karaktär! Ja men vad tänker man?? Var bagaren månne onykter? Finns det någon som ens heter Feline?? Och det värsta är att Ramklints i Lund erbjöd 10% avdrag, och otrevligt la på luren i örat på mig. Urdåligt! Jaja…. detta kommer vi skratta åt i framtiden och vara ett kärt minne.

Önskar er en fin tisdag! Här är det så soligt och varmt att jag bara vill ut!!

Stor kram, Jannice