Dagens outfit

Hur vackert är det inte nu?! Träd som blommar, sol som värmer våra bleka ansikten och fåglar som skapar underbara melodier och gläder våra sinnen.

Dagens outfit och tips! Ta fram sommarkjolen NU! Bär den med ett par stövletter och en stickad tröja och vips har du bästa våroutfiten!

Jag brukar tipsa om kontraster när det gäller inredning! Idag vill jag även påminna er om att använda detta verktyg när det gäller kläder. En fin kjol i siden, shiffong, etc mot en stickad tröja = mjukt och glansigt som möter rufft. Och en metallväska till det som ger hård känsla till det mjuka.

Tänk på att använda alla elementen även när du klär dig. Idag blir min tröja jord, kjolen eld i färgen, trä i plisseringen, väskan metall och vatten (färgen).

Ja vad säger man! Naturen fyller mig med energi just nu, trots en trist förkylning!

Fotograf: Jenny Hjalmarsson Boldsen

.

Önskar er en fin torsdag och valborgsmässoafton! Här hemma ska vi ha några vänner på besök och gå ner till stranden och titta på majelden, lyssna på fin musik och vårliga tal!

Kram Jannice

Inköpsställen: Tröja en gammal lammullsjumper som jag hittade i mina gömmor. Kjol 1349 kr. Väska 549 kr. Stövlett 1999 kr, alla tre från Studio Stilista. Halsband,  Kyss Johanna. Örhängen Anine Bing. Ring, födelsedagspresent, Lyxxa