Lilla gubben – så gick det

Nu är det dags med ett utlåtande! Jag har fått möjlighet att testa iRobot i över en månad nu och jag måste säga att jag är imponerad! Vi har en mängd saker jag ville att den skulle uppfylla och som den faktiskt gör.

Först och främst Bosse och allt katthår! Pjuh… Efter varje dags Irobot-tur tömmer jag en full behållare. Den suger verkligen upp allt i mattorna! Och jag hade inte en aning om att det dagligen fanns så mycket damm här hemma. Hua!

Vi har ställt in vår Lilla Gubbe på att köra igång kl 1o varje vardag.

Den tar sin tur och går själv och dockar in sig efter den dammsugat klart (den går på en slags GPS)! OBS! Här hade vi problem först då jag hade den under vår soffa som är för låg och tät! En säng går ypperligt men jag gömde den tydligen lite för bra, vilket gjorde att den hade svårt att hitta sin sändare ibland.

Jag trodde det skulle bli problem med vårt nya soffbord och trösklar men den glider fint över, utan problem! Och när det kommer till trappor ner till källare eller allrum, stannar den fint utan att ”ramla ut för stupet”.

Bilder: Simplicity

Det bästa av allt! Jag får mer tid över att gosa med den här sockerduvan medan Lilla Gubben (och då menar jag inte maken, haha…) gör jobbet.

Me like!

Jag kan verkligen rekommendera iRobot. Inte helt för att ersätta vanlig dammsugning, men perfekt ”in between” storstädningarna och daglig städning. Och för oss som har husdjur som hårar och småbarn som smular är den perfekt! Tänk att komma hem till ett dammsugat hem? Lovely!

Önskar er en fin dag!

Kram Jannice