Trädgårdsinspiration

Igår var vi förbi mamma och pappa. Deras trädgård är verkligen så fantastisk och nu har det ett blommande hav av rapsfält i kulissen vilket gör trädgården än vackare och den söta honungsdoften gör upplevelsen till näst intill sakral!

Gamla fruktträd i som sticker upp ur singlet och ett valnötsträd som skyddar en av uteplatserna likt ett paraply.

I mitten av bilden ser ni ett örthjul! Perfekt sätt att skapa en ming tang (Feng Shui) rund känsla och skönt flow i en trädgård. Inte bara vackert utan även praktiskt. Lätt at plocka örter och komma till….

Den här uteplatsen är min favorit. Snart kommer det dit en ljusslinga som gör kvällarna magiska här kan jag lova. Lite längre fram ser ni två stolar på första parkett! Där kan man bara blicka ut över viddarna och låta tankarna sväva fritt…

Jag trivs bäst i öppna landskap…

Bilder: Simplicity (Jannice, Agneta och Gunnar Wistrand

Gårdshus som jag lånat lite plats just nu för att förvara halva mitt kontor, men som också fungerar som väggar till ytterligare en uteplats. En hacienda där det också finns möjlighet att elda och njuta av sena kvällar om det blir ruggigt.

Önskar er en fin dag! Här skiner solen och jag har precis avnjutit en underbar promenad med dofter av både hägg och syren. Äääälskar våren!

Kram Jannice