Dagens outfit

Igår tog jag en sväng till Jenny med butiken Studio Stilista. Det är en livsfarlig kombination att vara mammaledig och ha 100 meter till denna pärla. Haha…

Passade på att be henne fota mig i hennes butik. En inspirerande miljö som inte bara har kläder, utan härliga smycken och vacker inredning. Tips, en mängd kuddar har kommit in så kika in på instagramkontot @studiostilista för att se mer.

Byxorna är en favorit i min garderob just nu, perfekt ”gubbamodell” och med en skön gosig tröja blir outfiten mysig (jag fryser typ jämt). Gillar också kontrasten med höga klackar till tjock stickad tröja. Vill du klä upp byxorna, skulle jag sätta till ett vackert linne i sommar, eller varför inte en sidenblus.

Bilder: Jenny Hjalmarsson Boldsen

.

Veckans färg & stil tips!

Ett par hudfärgade pumps är ett måste i garderoben. Lika viktiga som ett par svarta om ni frågar mig. Perfekt när du har en outfit/klänning med mycket mönster. Ursnyggt till sommarens vita jeans. Eller när/om du vill att benen ska se längre ut, då varje färg ger ett ”avhugget” intryck, och ju mindre kulörer du använder, desto längre uppfattas du. Alltså ett par svarta pumps till en svart kjol ger dig kortare ben, än ett par hudfärgade (hängde ni med?). En kändis som ofta använder detta trick är Jennifer Aniston.

Önskar er en fin dag! Hoppas solen skiner på er!

Kram Jannice

Inköpslista: Byxor 699 kr, Tröja 599 kr, skor 1599 kr allt från Studio Stilista. Mitt ormarmband är från Lindex köpt på höstens rea.