En skön plats…

Onsdag och vårt vardagsrum doftar ljuvligt av syrenen jag och Charlie plockade in i fredags. Färgen är magisk. En puderrosa ton vilket jag inte sett tidigare. Den här platsen är en riktig favorit just nu och har varit en tid. Att sitta här och amma, se ut över rummet och se Charlie leka med sina figurer, spel, lego och pussel är ljuvligt. Eller att krypa upp i fåtöljen och se ett avsnitt av House of cards när barnen somnat.

Damen är ett arvegods från min mormor och morfar som jag tyckt om sedan jag var liten och som värmer mitt hjärta var dag.

Bilder: Simplicity

.

Fåtöljen hade jag tidigare på mitt kontor, men nu har den fått ersätta vår gamla Ikea fåtölj och intrycket blev lite mer elegant vilket jag gillar och som skapade en bättre helhet till rummet. Korgen till höger, döljer Charlies leksaker.

Önskar er en fin lill-lördag!

Kram Jannice

Inköpsställen:Fåtölj, Sweef.  Sidoboard, auktion. Tavla, Slättarpsgård. Kudde från Paris. Mattor, Ikeas Morum som jag vänt med baksidan uppåt. Ljuslykta och ljusstake, Blackballoon. Puderrosa burk, Tine K. Korgen är från My Habitation.