Sommar i vårt kök

Vårt kök denna morgon! Blev så nöjd efter det att vi målade bänkskivan mörkt brun fick upp bistrolamporna (tre stycken) och hittade den perfekta mattan som tar upp tapeten lite längre bort. Trots att jag inte var helt tillfreds med tidigare ägares val av kakel och golv, har det nu smält in fint och varsamt hittat sin plats.

Underbara thaibasilikan i fönstret sprider både doft och skönhet!

Kanske inte roligaste bilden (och ja, jag har vattnat timjanen, hihi) med en massa uttag, men det är ju verkligheten. Här har jag en skål där jag pytsar ner för stunden favvokryddor för att ge växtlighet och inspiration till matlagning (tycker nämligen det är sådär kul att laga mat – äta gör jag dock gärna!) Kunde inte motstå den söta underbara pelargonen när jag var på Terass & Täppa senast. Ljuvlig rosa färg och sprider sommarkänsla i köket.

Bilder: Simplicity

Vårt kök vetter ut mot trädgården och det är verkligen underbart att kika ut när man står och lagar mat eller diskar!

Önskar er en fin start på denna vecka!

Kramar Jannice

Inköpsställen:Bistrolampor, Boningshuset. Tvålpump, Miljögården. Matta, My Habitation. Underlägg och ekollonvas, Svenskt tenn. Marmorskärbräda, Longcoast Living. Bricka och puderrosa muggar, Dukatbord. Termos, Sigvard Bernadotte. Kopphållare, Blackballoon. Nespressobryggare.