Dagens outfit

Ja inte tror man att det är juni inte! Men man kommer långt med ett par skinnleggings (imitation) och en hatt på huvudet. Jag bär hellre hatt än solglasögon faktiskt. Jag tror det var Alex Schulman som sa, – Först känner man sig urdum i hatt. Sedan får man ta det i steg. Gå med den hemma och känna på det. Ta ut svängarna och gå ut och slänga soporna i den. Gå till Ica och handla i den… och sen… så har man vant sig *skratt* och vill aldrig vara utan den. Skämt å sido. Den här välanvända hatten köpte jag på H&M för 149 kr, skjortklänningen är 8 år gammal från Filippa K. Halsbandet från Studio Stilista. Leggings från Kapp Ahl. Skor från H&M.

Jag har sagt det förut och säger det igen. Jag har svårt för sommarmode. Ljusa grilliga pastellfärger tillsammans med trikåmaterial, den kombon känns inte direkt smickrande, så jag försöker hellre sommarklä min garderob genom att använda det på annat sätt. Nu kanske man hade önskat att man hade kunnat skippa tightsen 18 juni till skjortklänningen, men men.

Bilder: Jenny Hjalmarson Boldsen

.

Vill jag ha en mer avslappnad look tar jag bort tightsen och smycket och sätter på mig ett par sneakers till istället. Det röda läppstiftet bär jag med mig denna sommaren. Love it! Röda naglar är också ett sätt att piffa upp en vardaglig look med shorts och t-shirt.

Kram Jannice