Växternas betydelse

Det slog mig när jag hade inhandlat den här ljuvliga hortensian igår vad det gör stor skillnad med växter i hemmet. Växter tillhör träelementet enligt Feng Shui och ger liv åt inredningen. Det mjukar upp, gör det ombonat och kärleksfullt.

Förebild: Tomt, blekt och lite kalt. Här saknas nu träelementet.

Bilder: Simplicity

Efterbild: Och se bara hur härligt det blir med en blomma på bordet… som för övrigt tar upp färgsättningen i textilierna. Att jobba med färgsättning som går ton i ton är alltid tacksamt. Jag har även adderat en växt i fönstret som ger grönska. På den vita byrån till vänster står även en vas med gröna blad för att balanser upp helheten.

Hihi… ser att lampan har släppt på ena sidan. Bra att ta bilder ibland så man ser vad som hänger på sne och inte.

Önskar er en fin torsdag! I eftermiddag ska jag hämta lille på dagis och sen ska vi fira sommarlov! 5 veckor tillsammans! Ljuvligt!

Stor kram, Jannice

Inköpsställen:Soffbord, Enkla Ting. Soffa, Room. Kuddar, Slättarpsgård. Svart plåtbyrå, House Doctor. Mässingslöv, fotogenlykta, korall, alla från My Habitation . Kruka, Svenskt tenn. Fåtöljen och puff från Sweef. Tavla, Love Warriors. Matta, Ikeas Morum fast baksidan upp. Väggfärg min egna, Simplicity, för Kalklitir. Gardiner, tyg från Åhléns. Lampa, Bestlite, Lännamöbler