Drottning i vårt sovrum

En balens drottning. Jag fick förmånen att fota den här bönan innan hon skulle på balen i maj. Ja så här ser de ut nu för tiden. Själv såg jag ut som Tant Gredeline på 90-talet. 

Vi skulle egentligen ta bilder ute, men när jag såg hennes färger och toner när hon kom, och såg hur vackert det skulle bli i vårt sovrum föreslog jag att vi skulle skippa den obligatoriska syrenbusken i bakgrunden och ta bilderna inne.

Och vackert blev det och roligt hade vi! Det blev inte bara Celines fe-stav som åkte fram utan även min morgonrock i siden från Kapp Ahl som satt som en smäck på denna 19-åring…

Den ljuvliga pläden som annars hänger nonchalant på en av sofforna i vardagsrummet blev magiskt fin till klänningen.

Kan säga att det behövdes knappt någon redigering! Färgerna, ljuset, inredningen och Emelie blev ett. Här ser ni också våra nya toner i sovrummet tydligt. Greige, beige, svart, puder….

TIPS! Det är väldigt kul att se hur inredningen förhöjs med rekvisitan och Emelie och skapar en känsla till miljön. Ett tips när det gäller att skapa stämningen till en inredning. Riv ut eller samla bilder till din moodboard genom konst (på mattan från Lovewarriors), modebilder, skönhetsprodukter, material, färger och möbler. Allt ligger till grund för stilen du vill skapa.

Bilder: Simplicity

Önskar er en fin start på denna vecka! Här bär det hemåt igen efter sköna, lata dagar i Småland!

Kram Jannice