Helgens Feng Shui tips

.

Om du har en bil, hur ser den ut? Är den fylld med glasspapper, kaffemuggar, colaburkar, parkeringskvitton och grus? Hur din bil ser ut säger mycket om dig själv, så låt bilen kännas värdig dig, där det är rent och snyggt och där bilen hjälper dig istället för stjälper dig på energi. Där sakerna i bilen underlättar för dagislämningar, när du ska storhandla m.m. Se till att det finns små saker som polett till vagn, penna, tändare (själv saknar jag alltid det om jag får för mig att åka till kyrkogården och tända ett ljus) tvättservetter, handsprit och en liten kniv. Ja, placera en liten necessär i handskfacket för det nödvändigaste.

Hos Smpl såg jag även detta supertips! Gör det enkelt för dig att hålla ordning i bilen genom att placera en grönsakspåse runt växelspaken som du hänger åt passagerarsidan, där du lägger skräpet. När den sedan är full, kastar du den och hänger dit en ny.Så ta en timma i helgen och fixa till din bil. Det ger en skön känsla och ”new car feeling” nästa gång du ska åka någonstans.

Fundera kring vad du behöver i bilen för att underlätta inför skolstart, jobb och vardagsrutinerna som så sakteliga börjar komma tillbaka.

Trevlig helg!

Kram Jannice