Sushi i kvällssol på terrassen

I veckan överraskade jag mina grabbar med Sushikväll! Det har ju varit underbart väder hela veckan och i onsdags när de kom hem från kvällsbadet hade jag passat på att duka extra fint och varit och hämtat godaste sushin i stan, från Rå Epok. Nu är ju inte alla som läser den här bloggen från Helsingborg eller Lund där de finns, men ni som är eller som har vägarna förbi kan jag bara säga: Gör ett stopp och köp deras sushi. Ljuvligt god.

Och som om inte smaken skulle vara nog. Rå Epok arbetar för att förgylla sushiupplevelsen lite extra genom att tänka utanför ramarna. Deras koncept går ut på att ständigt utgå från närområdet i såväl fiskutbud som i övriga råvaror samtidigt som de vägrar rödlistade fiskar. Stort like på den!

Bilder: Simplicity

.

Idag har jag målat fönster på uthuset, 72 spröjs på ett fönster!!!! Ååå min gud så tråkigt! Men fint blir det. Önskar er en skön söndagskväll!

Här blir det ett avsnitt av House of cards (ja vi är lite sent på det, har kommit lite barn emellan, men nu så, nu är vi fast) med bena i högläge.

Kram Jannice