Och så mer tapet…

När vi ändå är inne på tapeter… Ni har väl inte missat Sandbergs nya kollektion som min duktiga vän Daniella Witte stylat. Fina bilder, miljöer och modiga mönster på tapeterna. Vad sägs om den här mystiska tapeten ”Skog” att mötas av i hallen när du kommer hem efter en dags jobb och är helt slut. Lugnande, inte sant?

Tapeten ”Skal” ovan, tycker jag passar fint i ett kontor, eller varför inte i ett barnrum? Jag tänker på en tweenie som vill ha in lite svarta coola detaljer. Då är ju den här tapeten klockren. Lugnare med beige skala till. Kaxigare med röda, rosa eller cerise toner till.

Kalk har en struktur som får mig att tänka på mina svampade väggar på 90-talet. Tonas dock ner med tanke på den grå färgskalan som i övrigt ger ett lugnt intryck till inredningen.

Papper tror jag kommer vara svår för gemene man att ta in. Kanske är det bara jag som ser framför mig 80-talstapeterna i studentlyan uppe på Hjorthöjden i Ronneby. Men den som vågar och den som kan inreda som Daniella, blir allt till guld.

Pressbilder: Sandbergs

.Även Sandbergs lanserar en tapet som heter ”Linne”.

Extra vackert blir denna ljuvliga blå ton med mörkbruna möbler. Kontrasterna blir inte lika hårda som om den hade fått vila mot vita möbler. Fler bilder från kollektionen hittar ni här.

Kram Jannice