Underbart hem i hotellstil

Ni som följer mig här vet att min absoluta stil när det kommer till inredningen är hotellstilen. Vad är då hotellstilen? Tja, svårt och säga kanske, men man kopplar ihop den med textilier, en klädd stil.  Sobra toner, enkelhet utan för den skull kännas kal och kall. En lyxig och exklusiv känsla.

Det här hemmet hittade jag på Petra Tungårdens blogg och fler bilder hittar ni här. Så underbart vackert och kolla in påfågeln! Tro mig, vi kommer se en hel del fåglar i våra hem framöver.

En dag ska jag ha en stor hall med ett runt bord i mitten av rummet. En vacker matta och en gigantisk blombukett att komma hem till. Varje dag!

Elegant, sobert och alldeles makalöst avkopplande.

För att balansera upp köket hade jag personligen valt mörkare grå färg på luckorna som hade gett mer kontrast, tyngd och balanserat upp. Just nu är färgerna i inredningen (det ljusgrå, marmor, luckor) metallelement. En något mörkare grå hade blivit vattenelement och hade balanserat upp mässingen bättre och gjort det mindre plottrigt.

Är inte matsalen härlig!? Så osvenskt, skönt och personligt! Fin mix mellan antika föremål och moderna.

Bilder:Metromode.se/home

.

Ååå det är sådana här hem som får mig att gå igång. Nu blev jag inspirerad till att fixa här hemma.

Önskar er en fin start på denna vecka! Förresten, jag har ju glömt och tacka er! Ni gjorde så jag gick vidare i Hemnettävlingen. Tack söta ni! Tyvärr gick det inte hela vägen till vinst, men än en gång tack!

Stor kram på er, Jannice