Tips på taklampa

Då välkomnar vi den första höstmånaden och vad kan vara bättre än att starta den med ett belysningstips! Hittade nämligen en superfin lampa till Celines rum! En variant på plafond (ett skällsord efter 80-talets invasion av veckade varianter), vilket är perfekt i rum där det är lite lägre till tak. Alla våra sovrum ligger på ovanvåningen och på Celines rum valde jag den här lampan då den är lite mer romantisk och söt.

Lampan heter Anna är från Watt och Veke och har 3 glödlampor vilket gör den kanon som allmänbelysning. I vårt sovrum har vi valt Ingrid som är både smäcker, lättplacerad och lite mer elegant. Bilder kommer framöver.

Bilder: Simplicity

.

Önskar er en fin start på denna septembermånad! Nu är det legalt att börja inreda och mysa till det med härliga textilier och kura ihop sig i soffan med en kopp te och en härlig bok. Låter inte så dumt va?! Nu kommer en tid där vi möter mer yin och det är därför viktigt att vi tar in mer yang i våra hem. Varma färger, ljus, djurhudar…. Ja det får helt enkelt bli ett inlägg för sig.

Kram Jannice