Hårtips!

Just nu när jag är mammaledig har jag märkt att det blir lite mer blogginlägg kring min vardag och lite mer livstilsstips. Hoppas ni gillar mixen. När man inte jobbar blir det helt enkelt lite mindre inredning i min vardag. Jag försöker hänga med i inredningsvärlden, och uppdatera er så bra det bara går. I måndags hade jag dock barnvakt och passade på att unna mig en mysig stund på salongen Vår Vråå här på Råå. Hur härligt är det inte med några timmar i frisörstolen, gott kaffe, nötter, skön massage i hårbotten och en hög med skvallertidningar och tända ljus?!Jag blev också introducerad för produkterna Maria Nila som nu fått en riktig makeover i så väl ingredienser som utseende. Efter några dagar av testande kan jag mer än gärna dela med mig till er, vilka produkter!  Detta torrschampo är en riktig höjdare, och det bästa av allt; produkterna är både sulfat och parabenfria samt 100% klimatkompenserade! Och DET gillar vi, stor LIKE på den. Sedan är det närproducerat, då produkterna faktiskt görs här i Helsingborg! Heja!

Här är mitt torrschampo som blir veckans färg och stil tips för oss som vill ha volym som håller hela dagen! Eller som jag säger, en småbarnsmamma perfekta ”räddare i nöden” när man inte har tid att tvätta håret men ändå vill se fräsch ut.

Hur blev frisyren då? Jo då, viss blev jag höstfin med ny färg och friska toppar.

Jag tog ur några fler hairtalkextensions och har nu endast en rad för att bara tjocka till min page. Känns perfekt! Nu har jag testat långt hår, men jag kommer alltid tillbaka till min page. Varför då? Jo för det är den perfekta längden om man som jag har hjärtformat ansikte. Bredare panna och käkparti och en liten haka. Där håret nu slutar hjälper då till att bredda hakan och kompenserar och balanserar upp ansiktet. Detta gäller alla frisyrer, kompensera och tänk på var du är bredast, respektive smalast. Kanske har du ett A-linjeformat ansikte, med brett hakparti och smal panna? Då kan en läcker avklippt lugg göra susen!

Nu önskar jag er en fin torsdag. Brasan brinner, lillan sussar förmiddagsluren och jag jobbar undan lite framför Malou på TV4. Nice!

Kram på er, Jannice

Inköpsställen: Maria Nila produkter, Vår Vråå. Jacka från i vår, Lindex. Scarf, Åhléns