Årets inredningsbloggare

ELLE Decoration Swedish Design Awards – årets största inrednings- och designfest – som kommer att hållas på Café Opera i Stockholm den 8 februari 2016 har nu utökat med ett pris; Årets inredningsbloggareDet nya priset, Årets inredningsbloggare, skiljer sig från de övriga genom att vara ett ”folkets pris” där vinnaren utses genom en omröstning på elledecoration.se.

Kanske ni som läser min blogg tycker jag borde bli nominerad? I så fall hade ingen blivit gladare än jag om ni ville skicka ett mejl till designpriset@elledecoration.se. Skriv ”Årets inredningsbloggare” i ämnesraden och skriv sedan i mejlet vilken blogg du vill nominera, gärna SIMPLICITY wp.skonahem.com/addsimplicity *blink*. Du ska även skicka med en motivering till varför just den bloggen är ”Årets inredningsblogg”.

__________

Jag slår ett slag för att en inredningsblogg ska vara representerad på galandär hållbarhet, välbefinnande och balans står i centrum. Där man med hjälp av färg, form, material, placering av möbler kan inreda medvetet och på så vis påverka människors välmående och vardag.

Ju mer vår värld och våra liv överöses av intryck, desto viktigare är det att våra hem blir en trygg punkt att vistas i, där vi kan samla kraft och energi och inte stressas av ännu fler krav och måsten.

__________

Nomineringen är öppen till och med den 25 oktober. De fem bloggar som får flest nomineringar kommer att presenteras i decembernumret av ELLE Decoration och på elledecoration.se, och sedan är det upp till er läsare att rösta på den som ni vill se som ”Årets inredningsbloggare”.

Bilder: Simplicity

Tusen tack!

Nu bär det iväg till Göteborg med mamma. Vi ska njuta av fin fina hotellet Pigalle och shopping! Ni hänger såklart med!

Kram Jannice