Julklappstips till de minsta

I en hörna i lillans rum här hemma. Här ska hennes säng stå så småningom, men än så länge står den i vårt sovrum.  Det var längesen det var lite barnrumsinspiration här på bloggen. Först och främst vill jag ge er tips på en urmysig mjuk och go pläd. Hittade den hos Littleheart som jag träffade på Formex mässan i höst. Storyn bakom är att företaget ville hitta ett ekologiskt alternativ till fleece/polyester som ofta används under kallare säsong i vagnarna. Resultatet en sammetsfilt som är i 100% gotscertifierad ekologisk bomull, med en baksida av mjukaste teddykvalitet. Finns i rosa, dusty blue eller vacker grå färg.

Den är underbart mjuk och används flitigt här hemma! Julklappstips eller doptips till någon med en liten. En favorit är också den här söta nallen från Cirkusfabriken, och de söta kuddarna från Miniroom.se, där även sänghimmeln och den söta stjärngirlangen är ifrån.

Den här lilla dockan Daisy (det heter Celine i andranamn, valt av storebror Charlie) fick hon i doppresent av bror och svägerska, det finns kläder att köpa till och dockan finns exempelvis här.

Bilder: Simplicity

Önskar er en fin start på veckan! Här hemma pysslar jag lite för advent och tänkte vara tidig i år så jag kan visa er bilder på bloggen denna vecka!

Kram på er, Jannice