Mer adventinspiration

Vackra bilder från Indiska. Idag bakar vi inför morgondagens glöggfest här hemma. Kan inte säga att jag är en bullmamma, så jag står för julmusiken och myset. Maken för degen. Haha…

Indiska jobbar ju som bekant med ornamenterade former, mycket mönster, guld och glitter. Extra vackert blir deras juldekoration till ruffare material. Samla din samling av mässingsprylar i exempelvis ett fönster. Då får du inte ett plottrigt intryck utan känslan blir effektfull och inbjudande.

Den här servisen tycker jag är makalöst vacker. Rustik men med en elegant färg och glans. Vackert mönster och fina former. Tänk vad tända ljus och lite mässingstoner gör för den ombonade känslan. Eldelementet, mina vänner. Det ack så viktiga eldelementet. Do not forget!

Önskar er en fin lördag. Igår blev vi färdiga med utomhusdekorationen i trädgården. Supernöjd! Laddar in bilderna i datorn i detta nu, så de kommer imorgon på bloggen, både före och efterbilder. Idag vankas det snö här i Skåne, så julskyltningen imorgon kanske blir en ren och skär idyll?

Kram på er, Jannice