Advent i barnens rum

Det är verkligen något alldeles extra med julen sedan vi fick barn. Så underbart det är att få göra det fint, dekorera, och göra det lilla extra för att de ska få så fina jular och minnen som möjligt. Traditioner är viktigt för mig och det är något jag vill föra vidare till dem. Idag tänkte jag visa er hur jag pyntat deras rum till advent.

Lilltultan gillar sitt rum tror jag allt. Hon pysslar, leker och tittar storögt på sänghimmeln med guldstjärnor. Och, ja, drar i den också, och myser under den.

God Jul ljusstaken är från Ica Maxi, köpt för många år sedan. Matta från Sebra. Den lilla stolen är från min mormor och morfar som jag målat i samma färg (Vakna från Nordsjö) som väggarna. Sänghimmel och girlanger från Miniroom.se.

Och så den här söta tygpåsen hittade jag hos Camp Cirrus, som har en mängd produkter i härliga färger, mönster som sätter stämning till ditt hem (passande till dig som älskar det skandinaviska och inredning i retro). Den lilla korgen blev perfekt till plastgranen från Ikea. Mitt bästa tips till barnrummet, då det inte gör någonting om Celine välter såväl gran som kruka. Efter jul kan hon ha sina klossar i den.

Charlies rum fick också pynt. Såklart! Även om han undrade vad allt det andra var? Hihi.. gulle, han skulle ha upp granen och tomtarna på en gång.

Det vi pysslat ihop hittills är det här söta gänget på skrivbordet. Köpte ett kit hos Panduro och det var alldeles perfekt för en 4,5 åring som ville pyssla och är otålig efter 1 timma. Sött blev det ju också.

När jag klickade hem den söta korgen till Celine hittade jag den här kudden till Charlie också från Camp Cirrus. I underbar färg och härligt motiv på en val (passande till vårt lilla vattendjur) blev den en färgklick på hans säng. Stort plus till kvaliteten på tyget! Arbetat och rejält!

De avlånga kudden är från Lekmer, och den gröna med mönster från Nina Kullberg.

Bilder: Simplicity

.

Önskar er en fin tisdag!

Kram på er,

Jannice