Vila vackert

Vårt sovrum denna morgon. Dock känns det inte som jag sovit överhuvudtaget inatt. Jag är så trött. Lilla och jag har sovit i Charlies rum. Ni vet, vi skulle åka till Stockholm hela familjen idag. Bo på hotell, jag skulle på Bonnniers julfest och middag ikväll med bloggkollegorna, pressevent imorgon med barnen… tja bara roligheter… Men igår vaknade lilla med 40 i feber och jag är inte kry jag heller, så vi sov ihop inatt så andra hälften av familjen fick sova ostört. Stockholm då, jo det var bara att avboka. Vad är väl en bal på slottet? Och vi som inte varit sjuka på ett halvår lyckas pricka in dessa två dagar.

Ovan ser ni skönaste lakanen från Himla och kudde från begåvade Nina Kullberg. Denna är från hennes nya kollektion och heter Paris, i färgen London Fog. En ton av greige som matchar fint med väggen och de smutsrosa lakanen, men hennes kuddar finns i en mängd mönster och kulörer.

Ååå vad det är svårt att fota nu, i mörker, med en solstråle och sen mörker igen. Och något stativ hann jag inte dra fram. I alla fall… En grankrans i fönstret, en pälspläd vid fotändan och en stjärna i fönstret, mer behövs inte för att skapa julkänsla i sovrummet.

Vet inte om jag visat er min bänk, men på Formex i Augusti hittade jag den här fina möbeln! Som jag letat i alla år efter något att ha nere vid fotändan av vår säng, och så stod den bara där i en monter hos Classic Collection. Lagom ”edgy” till de övrigt ”snälla” färgvalen i vårt sovrum. Köpt hos Myhabiation.se Även hästen på nattduksbordet och knoppen på vårt Ikea nattduksbord är därifrån. Överkast från Zebra Collection.

Bilder: Simplicity

Så en skön lill-lördag till er alla. Här kurerar vi oss och skrotar runt i pyjamas och när lilla somnat ska jag dyka i sängen jag med.

Kram Jannice