Vacker välbalanserad våning

Bjuder på en harmoniskt, ljus och välbalanserad lägenhet på Östermalm i Stockholm. Det är Eklunds Mäklarfirma som säljer den. Vad jag gillar med lägenheten är att man INTE glömt jordelementet i allt det ljusa, grå, vita och svarta. Mörka träet i stolarna, beige gardiner och mörkbruna golv, gör att det blir en balans och harmoni i lägenheten, trots de vita väggarna, stora fönstren och sparsmakade stilen.

Mässingen ger värme åt den neutrala färgsättningen och lägg märke till hur vackert det är att hitta konst som sedan tas upp i textilier så som kuddar och matta.

Tänk på att om man har sådana här stora fönster. Jobba med stora föremål. Samla din samling i ett fönster och låt det andra vara tomt. Eller välj en rejäl växt och kruka, eller varför inte dekorationspryl i det fönstret som inte har ljusstakarna.

Bra tips! Har du trånga utrymmen. Använd en byrå som nattduksbord. Perfekt med en golvlampa emellan som minskar känslan av vass chi (för hög vass kant som pekar mot ditt huvud när du ska sova).

Kram Jannice