Helgens Feng Shui tips

Ni har väl inte missat att übersnygga Sienna Miller är vårens ansikte för Lindex. Först och främst jag älskar hårfärgen, nu vill jag bara till Mikaela igen och fräscha upp min cendré färg ”back to basic color”, men det får bli efter vår semestertripp! En mörkare blond ton ger sådant djup och kontraster till det vita vårfräscha kläderna, för att inte tala om hyn.

Jag är inte helt såld på 70-talet varken i hem eller kläder men ovanstående outfit med den vackra blusen som ger elegans till ”flarejeansen” gillar jag.

Bra tips på styling. För mig en lite för bohemisk klänning, men som genast kläs upp med en snygg, classy väskmodell och genast har 70-talet förvandlats till  2016.

Helgens Feng Shui tips!

Vad har de här bilderna med Helgens Feng Shui tips då? Jo, jag får ofta frågor angående hur man skapar en hållbar garderob, och det blir såklart fler inlägg än ett här på bloggen. Men eftersom vi nu utsätts för en hel del frestande och lockande modebilder på trendigt 70- och 90-tal så vill jag ge tips på hur du undviker onödiga köp och håller dig till din stil, men kompletterar din garderob klokt för att ändå känna dig modern och uppdaterad!

Summa summarum. För att skapa en hållbar garderob! Gå inte all in på utsvängda jeans, mocka, fransar, vid hatt och boots i samma outfit, utan välj något av det och matcha det med en klassiker från din garderob. En vit skjorta till jeansen, en sidenblus till culottes… ja ni förstår vad jag menar.

Detsamma gäller 90-talstrenden! Satsa på en snygg bomberjacka i en användbar färg och välklätt sidentyg som Filippa K:s nedan och vips har du uppdaterat garderoben med ett klädesplagg som kommer ge dig en mängd kombinationsmöbjligheter hela våren och sommaren.

Önskar er en fin fredag och trevlig helg! Idag checkar barnen och jag ut från detta underbara hotell med fantastisk personal, ja jag måååste bara få överösa dem med kärlek. Vilken vistelse vi haft! Kan verkligen rekommenderas!

Kram Jannice

.