Helgens Feng Shui tips

Med tanke på vart vi befinner oss är det nära till hands att inspirera er med läckra utemöbler och ge några tips till det är dags att ta fram utemöblerna eller köpa nya. Helgens Feng Shui tips kommer här!

Underbart snygg solsäng från Slettvolls kollektion av utemöbler 2016. Så himla fint med rottingen som ger en jordad känsla och passar extra vackert till putsade hus i vitt och grått som behöver mjukas upp.

Den enkla designen gör den modern och klassisk på samma gång. Ååå skulle inte tacka nej till två sådana här godingar hemma i trädgården i sommar.

Tänk på att jobba med motsatsförhållanden när det gäller möblemanget i trädgården. Om du istället har trä hus och massor med blommor, strama upp med striktare metall möbler.

Mycket vitt och grått på huset, kräver städsegröna växter som är gröna året runt för att ge liv till huset och trädgården.

Möblera trädgården utefter vad som ska göras där. Solsängar i söderläge. Matplats på en skuggig plats. Odlingar där det är varierat klimat osv.

Tänk på att inreda din trädgård som du gör i ditt hem. Läsplatser, kuddar, stilleben….

Glöm inte mattan! Gör genast platsen mer ombonad och markerar ett rum i trädgården. Plus att det är himla skönt att sätta fötterna på. Finns mängder bra plast och sisalmattor till bra priser hos Ikea, Rusta, Jysk.

När vi kommer hem ska utemöblerna fram! Älskar våren och allt härligt vi har att se fram emot!

Kram Jannice

.