Helgens Feng Shui tips

:

Grått är helt klart det nya vita, och visst, de som vill hänga med i trenden målar mörkgrått på såväl, väggar, dörrar och lister. Men faktum är att vi i Sverige älskar att måla vitt i våra hem, så idag ska jag besvara en fråga jag ofta får, vilken är den perfekta VITA väggfärgen? Den heter enligt mig, Nordic Light och nej, jag är inte sponsrad.

Vit kulör på väggarna gör att energiflödet ökar i ett rum, det skapar ljus och ger en känsla av rymd. Denna supervita och helmatta (bra att den är matt då det skapar ett lugnare intryck) färgen reflekterar upp till 40 procent mer ljus än vanlig väggfärg vilket gör att rummet verkar ljusare än det är. Bonus: belysning i rummet kan reduceras med upp till 20 procent, men ändå upplevas som lika ljust. Alltså är det inte bara Nordic Light en superfärg utan också energisparare.

Så helgens tips! Den perfekta vita kulören, och glöm inte, när du väljer vita väggar, krävs det mer av dig som inredare för att få harmoni, balans och ett trivsamt hem. Glöm inte kontrasterna och växtligheten, det absolut viktigaste detaljerna för att lyckas!

Önskar er en fin fredag och trevlig helg! Idag lämnade jag lilla på förskolan själv för en heldag! Gullepluttan så duktig hon har varit hela veckan.

Kram Jannice

.