Vardagsrum och allrum – så hänger våra rum ihop

Jag har fått frågan hur våra rum hänger ihop och så här ser det ut. Närmast är vårt tv:rum, vardagsrum med tv:n bakom ecalyptusträdet till vänster. I en splittlevel (ett steg ner) ligger vårt allrum, eller som vi säger Mad Men rummet /Salongen/ kärt barn har många namn. Haha…

I allrummet har vi en mängd fönster och fyra glasdörrar ut mot trädgården och terrassen. Här ska vi förresten fota idag. Jag och Annika. Kom ni ihåg när jag för längesedan gjorde ett rum, flera stilar. Nu kommer det igen. En lite mer Palm Beach inspirerad stil i färg och en mer sofistikerad elegant.Den här bilden togs förra året. Och vet ni vad? Den varcka pläden från Brave Production som jag älskat sedan första dagen jag såg den. Ni som har hängt med här ett tag vet också att jag hade med den i TV4 Nyhetsmorgon. Vet ni vad? När vi hade en släng magsjuka här i vintras, blev det kräk på den, maken la den i en påse för den skulle till kemtvätten och vet ni vad som hände sen?

Han kastar den?? Han tror det är en soppåse mitt i allt… En pläd!!! Min favoritpläd för över 3000 kr!?!? Ja jag vet det är ytliga ting men jag gick upp i sovrummet och andades djup mer än två gånger kan jag säga. Snyft!

Kram Jannice

Foto: Peter Erlandsson

.

.