Vilsam färgskala i vårt sovrum och ikea hack

Från min sida av sängen. Vilsamma toner i vårt sovrum som jag stormtrivs i sen vi målade om väggen (en greige som jag blandat ihop själv Nordsjö kulörkod F2.05.65). Kontraster av svart ger karaktär åt rummet i grå och beige toner med puderrosa och mässing som inslag.

Ikea hack

Vårt sängbord från Ikea av märket Hemnes blev som nytt med knoppar från Roos Interior. Enkelt sätt att få en Ikeamöbel att upplevas lite mer elegant.

Pläden från Jonathan Adler blev verkligen pricken över i (finns hos My Habitation). I en ljuvligaste mjuka alpackaull värmer den såväl axlarna som fossingarna. Pallen i zebramönster hottar till det annars ljuva, mjuka tonerna.

Andra saker som ger den där extra lyxen är ju att dricka ur kaffekopp istället för mugg! Va? Sicken skillnad det är. Ur den här finingen från Christina Re smakar inte kaffet bara gott, det är blir en vacker upplevelse.

Och så Bosse, gulliga Bosse! Det var längesen han var med på bloggen nu. Han fyllde 9 år i söndags den lille ulltussen. Snäll, lugn och världens nyfiknaste katt. Och så kan han ju konsten att njuta. Säger bara det, Ragdoll, vilken ras och perfekt om du har barn.

Önskar er en fin tisdag! Här väntar jag på att bli upphämtad av mina bloggkollegor söder över. Det vankas festligheter och inspiration i Göteborg! Ni följer väl mig på min Instagram @addsimplicity

Kram JanniceÖvriga inköpsställen: Påslakan Himla. Kuddar med ringar, HM Home. Rosa kudde Classic Collection, My Habitation. Sänglampa, Mio. Klocka, Arne Jacobsen. Urnor i fönstret, Day Home. Överkast, Zebra collection. Liten glasvas, Svenskt tenn. Tavla, Privat.

.

.