Gårdagens fotouppdrag, en dagens outfit och ny frisyr!

Torsdag och vi börjar väl smygstarta helgen med en outfit, klädinspiration och ny frisyr?! Igår fick jag nämligen agera modell här på Råå. I ny frisyr från Vår Vråå och kläder från Studio Stilista bjuder jag här på några bilder som vi tog under fotograferingen.

Ååå jag älskar att det händer så mycket i vår lilla by. Starka, företagande kvinnor som inte bangar för att leva sin dröm och tro på sin affärsidé. Delikatessaffär, restaurang, frisörer, gym, sömmerska, klädaffärer, inredningsbutik, blomsteraffärer, trädgårdsarkitekt, barnbutik… Alla är kvinnor som just nu får byn att blomstra!

Jamen ni ser! Igår åkte det av rejält! Ny frisyr! Och visst har jag fortfarande hairtalk extensions (brukar få den frågan). Tycker det är så bra att man kan välja att bara ha några slingor för att ”tjocka till min page” och hjälpa till att få det där fallet som mitt skandinaviska tunna hår inte har.  Jag blev verkligen nöjd och känner mig sommarfräsch och redo att möta Paris i höst! För visst måste man väl sitta på ett franskt café i solen, med vackert lackade naglar och ett glas rött i handen, med den här frisyren?! Tusen tack för fint jobb Mikaela!

Tröja Karl Lagerfeldt, kjol Rika, allt samt hatten, finns hos Studio Stilista, som även har liknande skor som mina på bilden.

Det var längesedan jag bjöd på en outfitbild och gårdagens väder gav ju en riktig sommarfeeling och iaf mig en längtan efter att rensa garderoben och uppdatera med några få användbara sommarplagg. Vi har haft underbara dagar här i Skåne och även om det är lite svalare idag är det fortfarande skönt. Älskar´t!

Hoppas ni får en fin torsdag! Här bär det iväg mot Åstorp dit första inredningskonsultationer ska gå av stapeln. I eftermiddag blir det Landskrona!

Må så gott och tack för ni så flitigt kikar in här! Verkligen roligt. Känner att jag lagt i en extra växel på bloggen med tips och inredningshjälp i inläggen. Hoppas det märks!

Kram Jannice

.

.