Min önskelista juni – inredning & mode

Idag är det första Juni eller som Charlie säger, idag är det sommar!! Jo så är det! Och faktum är att sommarvärmen fortsätter här nere i Skåne och vi njuter till max. Det var längesedan jag bjöd på en önskelista, så här kommer min ”juni-wish-list”! Lite ”Säker Stil” översatt i inredning.

En skön och snygg pyjamas ska jag investera i. Perfekt att äta frukost i ute på terrassen och morsa på grannarna i sommar utan att känna sig avklädd. Finns hos H&M. Vackraste vasen just nu, har jag hittat hos Oscar Clothilde. Jag behöver verkligen ett par klassiska svarta ballerina och vem gör det bättre än Isabella Löwengrip? Älskar mina Flattered innerskor, så ett par ute hade jag inte sagt nej till. Dessa heter Vera och är nya i sortimentet.Nu är jag bra sugen på att fixa till matsalen. En början är väggarna, men också den här roséfärgad spegeln från AYTM skulle förstora rummet och passa perfekt in i stilen. Finns hos Dukatbord. Nya stolarna Beetle Chair från Gubi är ju bara en dröm runt matbordet. Snyggast på marknaden just nu om ni frågar mig. Finns i såväl matsatol som loungestol.

Snyggaste sideboardet jämte soffan eller varför inte som sängbord? Gatsby i svart  i läckert ”art deco mönster” och med glasskiva på toppen är en av Roos Interiors senaste produkter. Slutligen, att dricka kaffe ur en kopp känns betydligt mer värdigt än en mugg. Gillar lugnet och känslan det ger. Det är något jag kommer ta fasta på i sommar. Jag börjar med att investera i en vacker kopp till kontoret. I en mängd olika utförande gör Christina Re ljuvligt fina koppar med fat. Finns hos My Habitation.

Nu ska jag förbereda kvällens föreläsning på Radisson Blu Metropol Hotell här i Helsingborg! Det ska bli så roligt att träffa några av er.

Fin onsdag till er alla!

Kram Jannice

.

.