Samma rum, 4 olika stylingar!

Tänk vad färgsättning och mönster kan göra stor skillnad på vilken stil och känsla det blir på ett rum. Här är några stylingar jag gjorde för My Habitation och Roos Interior tidigare i våras (där också de flesta produkterna finns, dock inte lamporna och daggvasen). Stilen skulle jag vilja säga blir den samma, men valet av färger gör att uttrycket i rummet inspirerar olika sinnen och känsla.

1 inredning i svala blå toner

Färgsättningen inbjuder till avkoppling och en sval känsla.

2 Varmt och eldigt

Varma eldiga färger inspirerar till samtal och aktivitet. Tänk på att färger som vibrerar på denna höga frekvens gör att vårt hjärta slår snabbare och bör undvikas i sovrum där vi vill kunna koppla av och sova lugnt och fridfullt.

3 Omhuldande rosa i din inredning

Omhuldande rosa, har förmågan att mjuka upp, ”tar hand om din själ” och gör stilen mer feminin.

4 mixa blått och senapsgult för en lekfull inredning

Eller en mixad balanserad inredning där stylingen representeras av två accentfärger, gult och blått. Eld och vatten, som känns mer lekfull och avslappnad.

Vilken tycker du passar bäst så här års? Eller vilken tilltalar dig mest just nu? Kanske behöver du lite mer eld i ditt liv? Eller kanske du behöver hjälp med att koppla av och samla kraft och energi? Har du varit sjuk länge är rosa en färg vi gärna omger oss med.

.

KOM IHÅG!Feng Shui är inte bara ett sätt att inreda utan ett sätt att leva. Så känn efter vad du och familjen behöver just nu och analysera varför det är så. Ju mer du känner dig själv, desto säkrare blir din inredningsstil.

.

I kommande vecka ska jag visa er några mer färgglada alternativ med inspiration från den nu så populära Palm Beach chic stilen.

Fin söndag till er alla! Här ska det fixas med lite planteringar på baksidan.

Kram Jannice

1

1