Min midsommar i bilder

Här kommer några bilder från vår midsommar. Vilken fantastisk dag vi hade. Vilket väder! Gassande sol och 30 grader varmt. Det var så varmt att det slutade med att ALLA badade. Japp, inklusive jag och barnens mormor. De tillhör inte till vanligheterna.

Först blåvit dukning, färskpotatis, sill, nubbe och jordgubbstårta. Sedan ner till byns gemensamma midsommarfirande där det kläddes midsommarstång och blev dans till spelmansmusik.

Var ju bara tvungen att fota den här familjen. Snacka om att fira midsommar med stil. Inte en simpel picknickfilt utan bord, med vacker duk, en bukett färska rosor och glasskål med jordgubbar, och så lite champagne till det. That´s the way it should be!

Min klänning är från Baum und Pferdgarten och köpt hos Vistamia (som har rea nu). Mallig är jag över baksidans klätterosor som är sååå fina. Och så lillemans underbart söta händer fyllda med smultron hos mormor och morfar, där han ska tillbringa natten. Han följde med dem hem imorse och jag saknar honom redan.

Så nu har maken och jag lite egentid, först lunch i trädgården och sedan får det nog bli en cykeltur med lillfia där bak.

Kram på er och ha en fin midsommardag.

Jannice