Sovrum – som bäddat för vackra drömmar!

Så ljuvligt vackert och rofyllt sovrum. Trots den rika takhöjden och ytan, har man balanserat upp det fint med rejäl matta, långa tunga gardiner och mörkt träslag.

Det är fint att man valt att omge sängen helt med mattan. Tänk på att mattan bör minst gå ut en 60 cm från alla håll för att det inte ska kännas fjuttigt.

Den valda accentfärgen petroleum återkommer 3 ggr som sig bör. Ping i fönstret, ping som sängöverkast och ping på nattduksbordet. En bra regel om man vill undvika ett rum att bli plottrigt! Att addera en kudde med komplementsfärgen  gult gör rummet mer intressant och personligt.

Och så taklampan. Magiskt snyggt! Superfint och välbalanserat sovrum! Jag har en dröm om att någon dag få äga en sådan här vacker våning i en storstad.

Simplicity… Skönheten bor i det enkla.Idag var vi bjudna på Daniella Wittes årliga poolparty, men jag är krasslig har ont i bilhålorna och får missa årets fest. Snyft! För er som vill se, enligt mig ett praktexempel på snygg pool integrerat med hus, kolla in familjen Wittes verk här.

Fin lördag till er alla!

Kram Jannice

Bild: Pinterest

.

.