Så binder du ihop inredningen

Följ med färgerna ut i rummet eller in mot rummet. Låt gärna en tavla, en kruka eller ett mönster gå igen i soffans textilier. Här hade jag kuddar i puderrosa toner och valde därför en kruka med blomma på skänken bakom som fick ta upp färgen. Även mönstret på lampskärmen går igen, även om storleken på mönstret är lite olika. Blir bäst så, annars hade det blivit för matchat.

Här är en styling jag gjorde för My Habitation tidigare i våras. Jag gjorde en mängd olika varianter (här kan du se fler av dem) och såg nu på morgonen att jag inte visat mitt rosa tema med inslag av mässing och leopard. Me like!

Det finns inget mönster som jag tycker så mycket om så leopard. Vet inte vad det är? Spelar ingen roll om det rör sig om inredning eller kläder, I lööööve it! Elegant, kaxigt och vackert på samma gång, och så hållbart! Ett mönster som aldrig går ur tiden. För er som funderar på vilket element det tillhör kan jag avslöja att det tillhör eld, och passar utmärkt i våra skandinaviska hem, som ofta saknar just detta i element i textilier.

Fin måndag till er alla och fin start på augusti. Jag säger det bara, uuuahh vad denna sommar gått fort. Vi går in på sista veckan på semestern. Här ska jag och lilleman ha lite egentid. Först en tur på cykeln, sen pysssel i Pettson och Findusboken är önskat, och sedan ska vi laga lunch ihop. Mysigt det där, att bara ha ett barn och ge all uppmärksamhet då och då.

Ses imon!

Kram Jannice

.

.