Några saker kring min blogg

Hjärta mig?

Ni vet att ni kan HJÄRTA mina inlägg. Jag har full förståelse för att ni inte hinner med att alltid skriva kommentarer här (även om det är jätteroligt att få). Så varför inte klicka i hjärtat i början av inlägget under titeln eller efter inlägget längst ner. Då får jag iaf en indikation på vad ni gillar för slags inlägg här på bloggen. Tack!

Länkningar!

Jag länkar inte för att jag är sponsrad eller fått något gratis, utan för att:

1, hjälpa er hitta produkten och 2, för att helt enkelt slippa en mängd frågor på mejl och i kommentarsfältet. För om jag inte skriver på vilket hotell jag är, vart jag köpt blusen, kudden etc blir jag nermejlad med frågor. Ibland länkar jag för att tipsa er om något riktigt bra jag testat, hittat eller köpt. Helt enkelt en tjänst till er för att ni ska hitta det ni söker. Detsamma som man hänvisar till inköpsställen i ett magasin. Tro mig, det här är otroligt tidskrävande för mig så jag gör det så fort jag har möjlighet.

Ja, jag vill bli större!

Ju fler ord och länkningar, desto mer syns jag i cybern. Och jag är helt öppen med att jag vill att min blogg ska bli större. Detta är mitt levebröd, så jag hoppas ni förstår att jag som alla andra behöver tjäna pengar på det jag gör. Jag ger mer än gärna ut min kunskap GRATIS till er här på bloggen. Jag brinner för att alla ska få ett harmoniskt hem där hållbarhet och välbefinnande är ledorden, men då måst ni också förstå att det förekommer samarbeten och reklam på min sida. Jag har fakturor att betala som alla andra. Reklam finns i inredningsmagasinen ni köper och det behövs även på nätet. Varifrån ska pengarna annars komma? Jag lägger ner mycket tid på texter, bilder och innehållet i den här bloggen, så jag hoppas (vet) att ni förstår!

Nominera mig?Även 2017 kommer Elle Decoration Swedish Design Awards ha en kategori där Årets inredningsbloggare utses. Denna utmärkelse utses även i år av läsarna, så OM ni tycker jag och min blogg är värd en finalplats även 2017 får ni mer än gärna nominera Addsimplicity på Elle Decorations hemsida HÄR.

Nä nu ska jag spola upp ett varmt bad här. Jag är rööööösen som vi säger i Småland. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk.

Stor kram på er och tusen tack för ni kikar in här! Ni är fantastiska och jag är så tacksam över att fått de finaste och varmaste läsarna! Kärlek till er!

Jannice