Event och trevligheter i Stockholm och Luleå

Måndag och idag är jag på kontoret igen. Skönt. Det har varit en tid med mycket resor, föreläsningar, utbildningar och events. Men nu är den mest hektiska tiden över och det känns skönt att bara kunna fokusera på hemmaplan (är en riktig hemmakatt) fixa på kontoret, skriva i lugn och ro och känna lugnet. Yin och Yang när det är som bäst.

Förra veckan hade EKPR event för några utvalda bloggare. Dagen till ära hade jag ny frisyr, skinnkjol och skjorta med haklapp, haha.. Kjol från Studio Stilista och blus HM för er som undrar.

(bild: Maria Soxbo, Husligheter)

En härlig tillställning där vi bjöds på fantastiskt god anti-inflammatoriskt från Pom & Flora. Där vi fick möjlighet att lära känna varumärken som Dirty Linen, Muubs, Piqmo, A Nordin och Pipols Bazaar ännu bättre.

Kvällens moderator var Andrea Brodin, och till bordet hade jag den här galningen, även kallad Trend-Stefan i kvällens härligaste tröja!

Och de här sköna damerna, Helena Lyth, Krickelin och Daniella Witte.

Efter det trevliga bloggeventet begav vi oss tillbaka till underbara hotellet Haymarket där vi bodde.

Vi tog en drink och underhållning för kvällen stod grymma Rene Mirro och Andreas Lundstedt för. Storband, jazz och i sann 20-tals anda njöt Maria, Helena, Daniella, Kristin, Malin och jag till max!

På morgonen gick jag upp tidigt för att sätta mig på planet till Luleå. Det var dags att utbilda några Nordsjö Idé & Designs butiker i moodboard, inredningsstilar och trender. Vi höll till på det fantastiskt fina hotellet Clarion Sense. Synd bara att man inte hann övernatta och nyttja spa:et men jag fick iaf njuta av deras fantastiskt goda mat. Kan verkligen rekommendera detta hotell om ni har vägarna förbi.

Det var lite om förra veckans jobb. Nu ska jag ta tag i några deadlines här. Men först en kopp kaffe!

En fin start på denna oktobervecka önskar jag er alla!

Stor kram, Jannice