Gråblå toner i vårt vardagsrum och sneakpeak på ny möblering

Projekt allrum! De senaste veckorna har jag fixat med det här rummet! Så roligt att få se en ny inredning växa fram! Ni som hänger med mig här på bloggen vet att vi till höger där jag tidigare har haft en brun skänk, har det nu tillkommit något annat. Håller er lite till på sträckbänken, men den uppmärksamma kan skymta en ny möblering. Allt är inte klart ännu, men just nu ser det ut så här, med gråblå textilier från Chamois!

Kuddarna finns exempelvis att hitta hos Longcoast Living som saluför Chamois textilier. Jag har använt mig av sammetskudde i grå, denimblå, zigzag samt en vacker gråblå pläd och vips får rummet en ny ton. Vill jag värma till känslan till advent och jul, byter jag bara ut några av de blå kuddarna och baserna i grått och beige i rummet hänger alltid kvar.

Jag har valt att jobba med silver i detta rum istället för mässing. Det blir liksom bättre och har alltid blivit det till den grå väggen. För er som undrar om väggkulören så är det Nordsjös Grå Sky. Perfekta grå om ni frågar mig. Inte för mörk och inte för mesig. Och så neutral, gillar inte varma klibbiga toner. Det blir ändå en skön värme och kontrast till inredningen med skenet från elektrisk belysning såväl som av levande ljus.

Önskar er en fin lill-lördag!

Kram Jannice

.

.