Några tips till nyårsdukningen

Idag tänkte jag bjuda er på några blandade tips som ni kan använda er av när ni gör nyårsdukningen på lördag.

Ballonger

Vill du eller har du inte pengar till ytterligare en vacker blomsteruppsättning. Använd dig av ballonger. Extra effektfullt blir det om du använder dig av heliumballonger. Låt varje person få en på bordet. Varför inte fästa bordsplaceringen på? Eller skriv något som på ballongerna nedan. Extra fint var det att med silkespapper göra en slags svans.

Fjädrar

I dessa Greate Gatsby tider med Art Deco och häftig Palm Beach Chic stil, vad passar väl bättre än att duka med fjädrar. Effektfullt och skapar 20-talstema på ett kick!

Klockan

Klockan har ju som bekant en stor betydelse på nyårsafton. En rolig dukning innehåller en eller flera vackra klockor på bordet. Sätt dem på ringning en 15 minuter innan tolvslaget så ni vet när det är dags att börja förbereda sig för tolvslaget utan att behöva stressa.

Dekorera glas & ätbara ting

Att dekorera glasen med en pinne av sprakande gnister, tomtebloss, vippor eller göra flugor är en rolig ide och skapar glamour på dukningen eller välksomsdrinken.

Skriv på tallriken

På Granit finns pennor att tillfälligt skriva på tallriken eller glasen med. Varför inte skriva menyn? Eller bordsplaceringen på?

Paket

Låt gästerna få något på bordet. Ett tomtebloss vackert inslaget i ett sidenband.

Ett paket med praliner….

Eller dekorera bordet med en glasvas fylld av hattar och tutor till tolvslaget!

Hoppas något kunde inspirera er till årets nyårsdukning i år.

Kram Jannice

Bilderna är hittade på Pinterest

.

.