Vår nyårsafton

Kikar in så här på kvällskvisten och visar er några bilder från vår nyårsdukning. Det blev inte som jag hade tänkt, i ljust vitt och grått med mässing. Istället valde jag en present jag fått av Himla. En härligt mörkt grå duk, och till det nyanser av vitt och silver. Blommorna bestod av vita rosor och eucalyptus.

Det blev en mysig tillställning med nära vänner som vi inte sett på länge. God mat, skumpa, glada barn och fyrverkerier, med utsikt över hela danska kusten (fördelen med att fira hemma). Vad mer kan man begära. Nu hoppas jag på ett hälsosamt år, balans i vardagen och innehållsrika dagar med vackra minnen.

Här gick julgransbelysningen sönder idag! Ena granen började blinka som värsta discokulan. Ååå så trist, jag som verkligen fortfarande myser på med de fina granarna. Satte i en provisorisk slinga så länge.

Ja vi får se, hade tänkt att ta bort det till helgen. Är nog lite gammalmodig men vill inte stressa ut julen utan ha den över trettonhelgen också. Barnen älskar ju det, och så är det så mysigt att kliva upp om mornarna och mötas av en tänd gran. Vår lär det bli tids nog och det är väl härligt att få längta lite och fundera över de vårliga tonerna som ska få pryda hemmet i år.

Önskar er en fin måndagskväll!

Ses imorgon!

Kram Jannice

Inköpsställen:Duk och servetter, Himla. Ljusslinga, servettringar och bestick (Indra), Dukatbord. Tallrikar av Jonas Bohlin. Ljusstake och vattenglas, Svenskt tenn.

.

.