Sovrumsinspiration i en rogivande grön färgskala

green bedroom

sovrum grön

Grönt är den färg som vi är mest positiva till. När jag jobbade som marknadschef gjordes en studie kring förpackningar i England. Där det visade sig att människor handlade mer av alla produkter (oavsett om det var mat, tvättmedel etc) om förpackningen var grön. Varför? För det är i naturen vi samlar kraft och energi, det är i naturen vi kopplar av och finner frid, naturen är helt enkel positiv för oss.

sovrum grönt

Så varför inte inreda ditt sovrum i ljuvliga gröna toner? Inte fullt så svala som blått och grått, men neutrala och lätta att koppla av till. Nedan har jag gjort ett kollage som bjuder inte till att skapa ett rogivande sovrum. Som vanligt är det bara att klicka på produkterna för att få mer information om produkten, pris eller köpa den (addlink).

Här är en färgskala i gröna toner som går i en varsam övergång och därmed ger en mjuk och harmonisk inredning och känsla till helheten.

moodboard grönt

Önskar er en fin fredag!

Kram Jannice

Bilder: 1, 2, 3, 5 Pinterest, kollage av Jannice Wistrand, Add Simplicity AB.

 

 

 

 

 

LOADING..