Önskelista mars – Sovrumsdrömmar där Coco Chanel inspirerar mig

Mars månad är här jihooo, nu är vi på rätt sida! Och på min önskelista denna månad står en uppfräschning av sovrummet. Jag har aldrig riktigt tagit tag i förvaringen, och sista pyntet i detta rum och nu ska det på plats bannemej.

Det finns ingen som inspirerar mig så som Coco Chanel, både när det gäller inredning och kläder. Vårt ”nya” sovrum vill jag ska gå i svart, vitt och med lyxiga mönster och material.

Först ut denna makalöst snygga lampa Tessinska Palatset från Oscar Clothilde. Tänk den på vårt skrivbord i sovrummet. Så underbart fin och med svart skärm, är den precis vad jag letat efter till denna plats. Länge har jag fluktat efter dessa vackra lakan från Amelia Widells kollektion till sängen för hennes varumärke MeliMeli. Superfina, vita krispiga lakan med en svart vacker kant och hög kvalitet.Just nu letar jag efter en ”kvadrat-svart-vit-kudde” som på bilden. Någon som vet var det finns? En som är vit och svart, inte linnefärgad och svart för det har jag hittat. Svart överkast från Ellos. Solspegel har jag faktiskt redan en, denna finns dock att köpa på HM Home. Sist men inte minst, lackboxar från Oscar Clothilde, till förvaring av ting som ligger mig varmt om hjärtat.

Just det ja. I sovrummet ska det alltid stå en bunt med vita rosor, så där har ju Jonas något att pyssla med. Haha…

Ja nåt sådär ser min önskelista för mars ut och känslan över till projekt sovrum. Plus ny förvaring från det stora varuhuset. Måste bara mäta lite först.

Kram Jannice

Bildkollage Jannice Wistrand, Add Simplicity. Bild med askar, Oscar Clothilde.

,

,