Tips på nattduksbord till sovrummet

Nattduksbord

Du vet väl om att nattduksbord är av stor betydelse i ditt sovrum enligt Feng Shui. Gärna ett på varje sida om sängen som skapar en väktarliknande känsla, ger trygghet och främjar tvåsamheten som man så gärna vill ha i ett sovrum.

Den här idéen på nattduksbord tycker jag var vacker. Ett sidobord och ytterligare ett liknande mindre bord, eller en pianopall eller varför inte ett satsbord. Det blir inte bara praktiskt och funktionellt utan gör att rummet känns mer möblerat och ombonat. I ovanstående bild tycker jag det är extra fint att bordet bryter av och blir en snygg mix mellan arvegods och ett klassiskt elegant sovrum. Det röda träet mjukar upp och jordar det annars ljusa sovrummet.

Valet av den svarta moderna lampan och den lilla zebramönstrade pallen gör att sovrummet känns samtida och fräscht!

Nej, upp och hoppa från denna ljuvliga säng! Nu blir det frukost här och sedan yoga. Idag är det sista dagen här på Asia Spa. Så underbart gott jag har haft det. Utvilad och med nya utmaningar, tankar och idéer i bagaget ser jag fram emot att komma hem till min familj! Ska tokgosa omkull de där små liven där hemma! Lääängtar!

Önskar er en fin söndag i vårsolen!

Kram Jannice

Bild: Pinterest

.

.