Lite av varje ur mitt liv och en innerlig tacksamhet

en dag ur addsimplicitys liv

Ni följer väl mig på Instagram på @addsimplicity ? Annars hittar ni mig här. Där gör jag dagligen uppdateringar om vad som händer i mitt liv, nya inlägg på bloggen, tävlingar och på Instastories brukar jag bjuda på dagens outfit (vet att ni är många som gillar det)! Så följ mig där vet ja!

Igår var jag upp i Stockholm för ett viktigt möte med Bonnier och en rolig kurs i rörligt material! Nu ska det bli videoinlägg här på bloggen kära läsare.

Oj vad det händer grejer nu. Jag är så tacksam för att få jobba med det jag gör. Att jag blev framröstad som årets inredningsbloggare har gjort mitt jobb om än roligare och gett mig så många intressanta och roliga uppdrag. Klappar mig själv på axeln och är stolt över det jag åstadkommit. Får man säga så? Ja det är klart man får! Jag är ju min egen, så vem ska annars klappa mig på axeln om jag inte gör det själv. Idag är en sådan där dag då jag är stolt över vad jag åstadkommit. Att jag för 12 år sedan valde att vägra bli heltidssjuskriven utan istället såg möjligheterna, valde att förändra min tillvaro så gott jag kunde och skapa ett jobb och ett liv som fungerar med min sjukdom. Så idag kan jag leva min dröm, och jobba 50% och faktiskt leva på det jag älskar allra mest. Inspirera människor till vackrare, skönare liv med hållbara och harmoniska inredningar som skapar välbefinnande.

Bloggen har lett mig in på så roliga sidospår. Ett av dem är möten jag hade men den här sköna bönan både förra veckan och denna veckan. Stilexperten Katarina Althin som synts både i TV, GP och som allt som oftas hörs i radio. En riktig själsfrände för oj så lika vi är i mycket, och gud så roligt det är att spåna på idéer med denna kvinna. Vi har grejer på gång som jag hoppas ni ska tycka är super! Mer om det när allt börjar falla på plats!

Nej, dags att starta igång här! Ett riktigt jobbrejs får det bli idag, då vi är lediga resten av veckan, så hej på er så länge kära besökare och tack för att ni kikar in här. Ni är fantastiska!

Önskar er en fin onsdag!

Stor kram på er, Jannice

,

,