BETALT ANNONSSAMARBETE MED Urb-it

Urb-it räddar min ”gud”morsdag och ger möjlighet att sprida kärlek på en timma!

URBIT 

Det finns vänner och så finns det vänner. Anna min väninna, vi har följt varandra genom livets med och motgångar sedan vi var små. Det finns ingen som hon. Henne kan jag anförtro mig till, och det är hon som kan höra på min röst hur jag mår.

Hon är gudmor till min son, som hon älskar som om det vore hennes egen. Men aldrig har vi bott i samma stad. Aldrig kan vi ta den där fikan, tjattra så man får skavsår i öronen eller bara ta en spontan kvällspromenad. Hon bor i huvudstaden så visst ses vi ibland, när jag passar på och bo hos henne istället för hotell när jag är uppe i Stockholm på jobb.

Nu är det snart morsdag och vem ska inte firas om den bästa ”gud”mor för min son Charlie. Och hur glad blev inte jag när jag fick reda på tjänsten Urb-it!? Att du inom 56 minuter kan leverera paket, blommor, ballonger, tårta, tja you name it till någon inom Stockholmsområdet.

Så snabbt som ögat satte jag mig ner på kontoret idag för att göra min beställning och med kärlek visa vad hon betyder för mig och min son.

Enkelt laddade jag ner appen på telefonen. Valde bland alla produkter som fanns att välja mellan. Valde vart i Stockholm paketet skulle, tidpunkt och från min adressbok kunde jag klicka i vem som skulle få paketet, inom en timma! Hur smidigt!??

När jag var klar var det bara att följa Urben vart han befann sig och invänta en överraskad Anna. Hur spännande som helst ju!

En urber knackade på när hon satt och jobbade på konsultuppdrag hos en kund (hade kollat med hennes make vart hon befann sig). Självklart ska det ju synas att man är världens bästa gudmor, så ett fång med ballonger i rosa och cerise fick det bli.

Och ett armband, med ett stort och ett litet hjärta från Sophie by Sophie. Som symboliserar hennes och Charlies livslånga relation. Och så här såg det ut idag på kontoret när urben anlände.

Underbara Anna, tack för att du finns! Och tack Urb-it för att ni finns och gjorde det möjligt för mig att visa min uppskattning och kärlek från mitt kontor i Helsingborg, på bara en timma, till denna fantastiska kvinna i Stockholm!

Ange koden ”Jannice” så kan ni testa Urb-it gratis. HÄR kan ni ladda ner appen.