Sicken pärla, magiskt vackert jag tror jag flyttar in

Hg

Detta hus har väl slått alla former av rekord på hemnet, i visningar, klick, omnämnande i sociala medier, och det vore tjänstefel att inte visa bilder från denna pärla till hus som faktiskt ligger på vägen till mina föräldrar.

Det är duktiga Robin Berkhuizen (följ honom på instagram) som säljer sitt hus. Tänk vad mycket hus och trädgård man får för strax under 5 miljoner kronor.

Hihi det är väl vad en parkeringsplats kostar om året i Stockholm, fniss.

Alltså jag tror jag flyttar in. Tänk att blicka ut mot denna fantastiska innegård?!

Svart, värmande brunt, krispigt vitt och blomstrande grönska till det. Feng Shui at its best.

Ja med dessa harmoniska bilder (från Fastighetsbyrån, finns fler här), laddar jag själv upp till det motsatta. 12 barn kommer på barnkalas i 3 timmar och väderprognoserna lovar ösregn så vi får troligtvis ha hela kalaset inomhus. Jodå så att….

Fin söndag till er alla!

Kram Jannice

,

,

LOADING..