Ny podd med Althin Wistrand

Vi startar en podd!

althin wistrand podd

Äntligen kan vi berätta om vårt projekt – vi ska göra en podd tillsammans! Vad sägs om en podd där stilexperten Katarina Althin och årets inredningsbloggare Jannice Wistrand möts i inspirerande och informerande samtal om kläder och kroppsformer, inredning och Feng Shui.

Vi vill reda ut vanliga och vardagliga frågeställningar om klädstil och heminredning för kvinnan mitt i livet. Mode och inredning ska vara lättillgängligt och kul! Vi hoppas kunna bjuda in våra lyssnare att delta i samtalet och vara en del av podden. Givetvis vill vi dela med oss av allt vi kan inom våra expertområden!

Så, bästa bloggläsare snart kan du lyssna på oss därför vill vi såklart veta vad som ligger dig nära om hjärtat? Vad vill du lyssna på, vad funderar du på som rör den egna stilen hemma och på kroppen? Berätta och häng på från start för nu tar vi det första steget!

Kram Jannice

Bild: Maria Potter, Radisson Blu Metropol Hotel

.

.

 1. Så roligt med podd från er!!!! Vilken sommarsemester bästa på länge det kommer bli super med er podd. Lycka till👌 Åhh längtar längtar🤗

  Kramizar

 2. JA tack säger vi till det :)))) Låter ju hur grymt som helst med det formatet, ser fram emot det jättemycket! :))

 3. Vad roligt med en podd! Ser fram emot att få tips och råd genom poddformatet. Bra komplement till bloggen!! Jag skulle önska tips kring hur man kan tänka motsatser i klädväg, med material och siluett. Hur ”beter” sig olika material på kroppen. Även tips med utstickande accessoarer till basplagg. Vad är en bra basgarderob, Vilka färger passar olika hynyanser. Gällande inredning undrar jag, vad kan vara ”röd tråd” i inredningen hemma (som lätt blir spretig..) Illusioner vore intressant (lura ögat att skapa rymd t ex) Långt inlägg men kom på tusen frågor.. : ) Lycka till med podden. Ser fram emot den verkligen! kram

 4. Underbart!! Jag önskar: semesterpackning (gärna för olika typer av resor), basgarderob, budgettips kläder och inredning. Bra att ni vänder er till kvinnan mitt i livet! Jag känner själv att det ibland blir svårt här. Många aspekter att ta hänsyn till vad gäller ålder, kroppsform, längd mm 😳 Vill inte se tantig ut men inte heller som en övervintrad tonåring… Vad gäller inredning tycker jag om tipsen som Jannice ”springer på” när hon gör kundjobb 😊 Typ askarna från Jysk, en mysig matta mm. Önskar också att ni gör något visuellt ihop framledes 😉 Men jättekul med podd!

 5. Åh vad kul! Ser fram emot er podd.

  Jag skulle gärna vilja få tips på hur man inreder små rum och rum med lågt i tak (typ loft) så att de känns inbjudande och inte trånga. Sen skulle jag också gärna vilja ha tips på ”inredning” i trädgården och kring poolen.

 6. Stil för olika kroppstyper vore intressant! Hur man hittar sin röda tråd när man bygger sin garderob som ”vuxen” – tycker det har varit svårt att hitta min stil efter graviditeter, när man rensat undan amnings/postgraviditetskläder så finns bara tjugo-plus-kläderna kvar och de känns inte rätt längre!

 7. Så roligt och spännande med en pod som riktar sig till kvinnor mitt i livet . Jag är 50 + så jag är förmodligen över mitten…Är väldigt intresserad av mode , stil, design, literatur, heminredning,, god mat och dryck, resor samt allt annat som gör liver gott att leva. Tycker ofta det är inspirerande och avkopplande att lyssna på en pod, dock tycker jag att de flesta kvinnliga poddare blandar in mammalivet alldeles för mycket.
  Önskar er all lycka till med podden, kram Tina.

 8. Jag är plus size och hade gärna velat veta vad som är bra att tänka på för att uppfattas som lite slankare. Men även hur kläder påverkar humöret.

 9. Åh det finns så mycket jag skulle vilja lära mig…haha…

  Vore kul att lära sig om vilka klädesplagg som kan passa olika kroppsformer.
  Gärna lite knepiga exempel: Kurvig och kort, hour glass formad och plus size, stora bystad kvinna i eleganta silhuetter (inte lika iögonfallande former), kvinnligt och kurvigt men elegant.

  Sen vill jag gärna lära mig mer om färglära; både i hem och på kroppen.
  Hur väljer man rätt färg på kläder och smink för någon med ex neutral hy och mörkt hår?
  Hur målar man hemma i förhållande till norr- och söderläge med ex ekgolv etc.?

  Hur inreder man compact living ytor? Eller en vanlig lägenhet på 70-80kvm som oftast har avlånga sovrum, avlångt vardagsrum och litet kök? Tänker på både gamla och nya byggnader.

  Glömde lägga till om färg ovan:
  Hur målar man i ett hem med snickerier, dörrar och fönster som oftast kommer i s0502y eller s1002y om man inte är förtjust i att måla alla väggar i Stockholmsvit? Hur kan man kliva ifrån traditionella förslag om inredning i sådana situationer?

  Vad finns det för grundläggande regler och lärdomar kring inredning? Hur kan man skapa balans för ögat? Ex: Ha en tavelvägg på motsatt sida om väggen med bokhyllan.
  Fler tips på smarta knep om möjligt.

  Ser väldigt mycket fram emot detta! Önskar er all lycka…💐

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..