Det börjar närma sig….

Det börjar närma sig poddpremiär, semester och designtorgets nyöppning

Det börjar närma sig både poddpremiär och semester. Denna veckan har gått i ett. Gårdagen spenderade jag och Katarina tillsammans. Vi fixade det sista men podden. Gjorde en inspelning (nu börjar det närma sig hörrni!). Och på eftermiddagen åkte vi till Dunkers Kulturhus för att bli fotograferade av duktiga Lars Jansson och fixa pressbilder.

I veckan har jag också fått möjlighet att välja ut mina favoriter i Designtorgets sortiment, då deras butik på Vallgatan i Göteborg, har fått ett ”nytt ansikte” och slår upp portarna faktiskt idag torsdag 22 juni på Vallgatan 14.  

Det jag gillar med Designtorget är att de arbetar med både etablerade och yngre formgivare, småskaliga producenter och designskolor och fungerar som en plattform för unga formgivare och kreatörer som vill visa upp och sälja sin design. 

Här är några bilder från butiken samt några av mina favoriter. Den här vasen bara älskar jag. Finns i 3 storlekar och perfekt för en enstaka kvist såväl som för en stor blombukett pga av sitt lite mindre hål.

En snygg penna på skrivbordet piggar ju upp vilket jobb som helst. Den här Ballografpennan är en klassiker och förgyller sin plats.

Ulrika Mårtensson och Margot Barolo experimenterade med skulpturala mönster genom att låta en symaskin sy åt fel håll. Resultatet blev en mjuk stickad pläd med ett tredimensionellt mönster. Älskar den! Och flera av mina favoriter finns i butik!

Och idag slutar min (lillkille som nu blivit storkille) Charlie på förskolan och börjar förskoleklass till hösten. Så det blev lite tårar imorse när jag lämnade honom sista dagen på dagis och kramade om världens bästa fröknar på Pysslingen. Tur att jag har lilltullan kvar där i några år till. En stor dag för Charlie med andra ord, så det måste firas ikväll.

Ha nu en fin torsdag och kör försiktigt om ni ska ut på vägarna och era midsommardestinationer!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.