Mina bästa tips när det gäller tv-väggen

tv möbel tv-vägg

Måste börja med att tacka för alla mejl och kommentarer vi fått om podden och det sista avsnittet. Det värmer oerhört att höra att det berör, och att ni gillar våra andra avsnitt med handfasta tips och vårt stilsnack rent generellt. Tusen tusen tack! Just nu är det en jättefin tävling på vår Instagram Stilsnack där du kan vinna en urfin tröja så kika in och var med och tävla vett ja! Nog om det…

Jag får mycket frågor kring det här med tv-vägg. Det är ju inte det snyggaste när det kommer till inredning och svårt att få till är det också. Här ovan tycker jag man gjort det enkelt och smart för sig. Man har valt helt enkelt en ursnygg tv-bänk (som INTE är vit) som tar fokus från åbäket, haha..  Skämt å sido. Att måla en mörkare vägg ger ett sofistikerat intryck och den fina bysten blir pricken över i:et… mer behövs inte.

Ofta gör vi så mycket för att försöka trolla bort tv:n att vi stället sätter den i fokus.

Så mina bästa tips för tv väggen:

• Försök att inte överdekorera. • Lägg lite extra pengar på en snygg möbel/tvbänk. • Någon dekoration på sidan av bänken räcker, eller några låga böcker. • Gärna en mörk väggfärg som inte skapar kontrast med tv:n utan trollar in den i väggen.

Lycka till! Nu ska vi ut en sväng i Stockholms skärgård. Det ska bli kanonväder, så idag står bad, vattenskidor, och picknick på schemat.

Kram på er, Jannice

Bild: Pinterest

.

.