Hallen – mina 3 bästa tips för en harmonisk entré

hallen mouth of chi

hall addsimplicity juli

Tänk på att det är i hallen allt börjar. Det viktigaste rummet enligt Feng Shui. Här kommer energierna in och det är här möjligheterna till ett skönt flöde sätter fart.

Så se till att:

• använda dig av dold förvaring som ger ett lugnt och harmoniskt intryck (ingen blir glad av att mötas av jackor, halsdukar, mössor och massa skor)
• väl upplyst med belysning både utanför och innanför dörren
• en blomma eller växt som skapar härliga energier och en frisk känsla

hall addsimplicity juli 2017

Bakom vårt draperi döljer sig en klädstång med likadana galgar för att ge en ordningsam känsla till helheten. Skohyllor, samt korgar för mössor och vantar.

Draperiet är sytt av tyg som jag köpt hos Ellos. Förvaringsmöbeln är från Jysk och liknande finns här (adlink). Krukan, samt växten är från Plantagen.

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

,

.

  1. Den hallen är så fin! Man möts alltid av en värme när man kommer in i den. Även om den känslan givetvis kommer mycket från er, så är det tydligt att det är balans och lugn i det rummet. Jag älskar den smakfulla förvaringen, och att där är ordning & reda, samtidigt som där är mysigt 😉 Kram

    1. Tack snälla du för de fina orden! Hemma hos er är det inte så tokigt heller! Superfint!! Kramar 🙂

  2. Fint!
    Vi är på gång att göra om i hallen och har tänkt oss lite liknande med draperi så nu är jag nyfiken på hur ni gjort där bakom, skulle man kunna få se en bild?
    Tack! Ha en fin sommar!

    1. tror jag har det någonstans om du googlar på hall. annars får jag göra ett inlägg om det. kram jannice (2 stänger, och 2 hyllor under vardera med skoställ. och en hylla ovan för varje sektion med korg för mössa vantar. kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

LOADING..